måndag 20 april 2009

Premiär


Mina foton + Gästfoton:Hej igen,

Eftersom jag gillar att fotografera så kommer jag att använda denna nya bloggadress för nästan bara foton.
Det kommer att bli en blandning alltifrån fotboll till bilar, från bilar till blommor från blommor till ja det får Du läsare/tittare själv konstatera.


Ensio är en flitig och duktig fotograf. Han har försett mig med ett antal foton som jag verkligen gillar. Jag fick ovanstående bild med följande text: Solen lyser även på en liten tuva.

Se fler av Ensios foton längre ner på sidan.

En sak är klar det blir inte så mycket text för det har jag ju redan på min ordinarie blogg www.kennethsvardag.blogspot.com

Fotboll i nya Swedbank Stadion


29.4.2009 Malmö FF - Gefle 0 - 0


Straffen som domaren missade. 
Turning Torsos olika skepnader:Torson i moln och solnedgång.
Till sist för denna gång en av de foton jag själv gillar bäst. Tog detta för c:a 7 år sedan (är tyvärr inte helt säker) i Malmö hamn.
Har Du någon speciell bild Du gillar så skicka över den så kanske jag tar in den i denna blogg.


Gästbilder:


Mikael Svensson från Malmö var för några veckor sedan uppe i en av Pylonerna (203 m.ö.h.) på Öresundsbron. Han hade som tur var sin kamera med sig och resultatet blev denna fantastiska bild.


Tack Micke

Fler Gästbilder: EnsioFrån vännen Ensio kommer dessa två vackra foton. En kommentar till den övre bilden är att dessa vackra fält upplever vi i Skåne just nu.


När det gäller bilden ovan av en Thai Trädgård så är denna fantastiska trädgård belägen i Thailand (naturligtvis) eller rättare sagt i Pattya.


Härlig siluettbild med Ensios dotter Ida på 26 våningen på Hotell Conrad Hilton i Bangkok.
Nedre bilden, Ensio sambo Birgitta som håller ett vakande öga, på gissa vem?


Betr. Ensio så är han en stor leverantör av kläder/uniformer mm till bl.a. bussbranschen. Han har mycket hög kvalitét sina varor, fråga mig för jag har fortfarande några av mina favoritplagg kvar efter åtskilliga år och kilo. Tack för de fina bidragen Ensio. 
Välkomna åter 

Kenneth Svensson

2 kommentarer:

 1. Tjenare kenneth..ser att du blivit en riktigt aktiv bloggare. detta glädjer den här gubben väldigt mycket. Och att du tittar in till mig lite då och då är ju ännu bättre.
  Men...hallå där, varför så långa inlägg utan att man kan få komma med en liten kommentar. Måste ju hinna hämta andan.?
  Tack för utlåningen av den fantastiske Lars Klint en verkligt fin kille som alla vi på resan tog till våra hjärtan (du vet ju sedan länge att det är inte lätt att ta sig dit). Hoppas att du hade en fin körning själv.
  Vännen pappa B (alias O´johan)

  SvaraRadera
 2. Hej pappa B,

  Tack för Dina rader. Jodå jag följer mer än gärna Din blogg. Känner man sig uttråkad en kväll så är det bara att hälsa på Dig så är den kvällen räddad.
  Jag blev mycket glad över att det fungerade så fint med Lars och det känns bra inför framti-den.

  Ken Du inte vara hygglig att skicka över något foto som jag kan använda i fotobloggen. Du är en sådan skicklig fotograf så jag skulle vara stolt över att ha någon bild från Dig Berndt.

  Förresten så skrattade alla på Tjörnarpsbuss åt
  mig när jag berättade skrytsamt att jag är en
  legend. Så nu är jag nere på jorden igen...

  Vänligen

  f.d. levande legenden Kenneth

  SvaraRadera