torsdag 30 juli 2009

Ännu fler foton nr 10.
Vännen Christer Siljedahls
semesterbilder

Christer och Ann-Margreth gillar att ta en bussresa söderut på sin semester. Denna gång till Italienska Alassio vid Medelhavskusten. Något lång bussresa, c:a 170 mil, men när man väl är på plats så njuter man för fulla muggar.
Naturen har mycket vackert att erbjuda liksom stränderna!När man inte ägnar sig åt bad så finns det mycket annat att göra...
Monaco värt en utflykt

Alassio ligger inte så långt ifrån Monaco så ett bussutflykt dit är inte fy skam precis. Detta fantastiska foto skulle man tro var ett vykort men det är det inte.


Som ovan nämt så är resan dit lång men vid de efterlängtade rasterna så glömmer man lätt bort detta. Underhållning och en kopp Irish coffe blir plåster på såren.Österrike värt en egen resa

Österrike är också ett populärt resmål och då speciellt de slingrande vägarna upp till Grossglockner, vars högsta punkt är 3798 m.ö.h.

Här finns bl.a. den otroligt vackra kyrkan Heiligenblut som påstås vara en av de mest fotograferade kyrkona i världen. Denna kyrka är dessutom mycket omtalad för den vackert belägna gravplatsen.


Tack Christer för Dina fina foton. Man riktigt längtar dit (ej till gravplatsen) d.v.s. till stranden i Alassio menar jag.

Peka
på bilderna så blir dessa större och ni kan riktigt njuta av de fina fotona som Christer tagit.

Gå också in på: http://www.kennethsvardag.blogspot.com/
Vännen KennethInga kommentarer:

Skicka en kommentar