onsdag 1 juli 2009

Ännu mer foton nummer 6

Dags att Öppna fotoalbumet, igen!


Nummer 6
Här presenterar jag gästfoton, det är bara att skicka foton till min mailadress www.keam@bredband.net så kommer de förhoppningsvis med förr eller senare.

Veckans Skörd

Jag måste erkänna att utan Ensio så hade det knappt blivit blivit några bilder. Per, Micke och t.o.m. min fru Anne-Marie sviker mig. Varför frågar jag, vill Ni ha ersättning ? Glöm det jag har ju Ensio och han har t.o.m. idag berättat att han investerat i ny kamera, En Nikkon 5000, så skyll Er själva.

Sedan om några veckor skall Ensio flyga ballong och Innan dess en Medelhavskryssning.
Första tjing på foton Ensio. Här kommer dock några från Ensios arkiv, läckra bilder eller hur?


Bilderna av fågeln och de väl inpackade söta tjejerna är från en bildserie som Ensio kallar för Tema Rött.


Som en kontrast till de unga tjejerna så följer två fina bilder av gumman som matar fåglar. Tänk flickor om Ni får leva och ha det bra så kanske Ni själv någon gång runt år 2070 själv sitter och matar fåglar. Fast som tur är är det långt dit.


Ensio kavalkaden avslutas för denna gång med två foton, det ena tagit uppe på Fåfängan som har den bästa utsikten enligt Ensio och den andra bilden från Ensios bostad vid Sumpan (Sundbyberg tror jag att det heter) och den bilden blir en föraning om vad vi kan vänta oss.


Fotot som publicerades i Kvällsposten.


foto: Anne-Marie Svensson

Kvällsposten hade för några dagar sedan ovanstående bild i den trevliga spalten ERIK DIREKT. Bilden föreställer ett "Insektshotell" och detta fanns på Usedom.
Eriks rubrik var en fullträff,

"Hotellet där man kan få sig en geting" (Kvällsposten den 29 juni 2009)

Avslutningsvis några egna foton

Med ovanstående foto så vet jag att åtminstone en blir glad. Han gillar tåg vilket även jag gör. Loket tillhör min samling bestående av två modellok. Han som blir glad är naturligtvis Staffan Sävenfjord vars blogg jag varmt kan rekommendera.
http://www.savenfjord.blogspot.com/

Två bilbilder följer den första tagen helt nyligen på Autoseum i Simrishamn och den nedre bilden tagen vid Veteranbilutställning vid Trollenäs slott utanför Eslöv.


Förväl för denna gång och på återseende ...

Vännen Kenneth

Ett tack till Ensio och Anne-Marie för fotobidragen.

http://www.kennethsvardag.blogspot.com/

http://www.kestravel.se/

www.youtube.com/malmoearena *

* = Filmer med bl.a Amiralens Storband samt en film som handlar om kryssningsfartyg i Köpenhamn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar