torsdag 16 juli 2009

Ännu fler foton nr 8
Margarethe Palms fina foton sin och Bertils lillsemester i Schleswig-HolsteinMargarethe intog ibland en något märklig position. Varför? Resulatet ser vi här i form av två underbara foton av blommor.

Vad tycks?Den imponerande Järnvägsbron över KielkanalenVad tittar min hustru Anne-Marie på?


Jo Järnvägsbron över Kielkanalen. Se också den hängandes farkosten under bron som transporterar 4 bilar plus en massa människor.


Se Kenneths video från tågresan över kanalen www.youtube.com/malmoearena


Kryssningen vi missade.

Hade allt gått som vi hoppats på så hade vi varit ombord på detta fantastiska fartyg som vi stötte på i Kiel. Fartyget MSC Orchestra på väg från Köpenhamn till Tallin, St Petersburg och Stockholm.Men detta är en annan historia.


Nordkap nästa.

Stolt fader d.v.s. Willy Wehlin, en bussbransch-legend skickade två foton av en grupp MC fantaster. En av dessa MC fantaster är sonen Joakim (svart/blå jacka) som förra året korades till bästa Svenska Bussförare och till vardags rattande bussar för Tjörnarpsbuss.


Gänget startade då en MC resa till Nordkap. Efter första etappen som slutade i Mora var man så dyngblöta att t.o.m. sedlarna i plånboken var blöta.Tack Willy för fotona som Du tog, kanske kommer det mer fast då antar jag att det är någon annan som fotar.

Och tack Margarethe för de fina fotona från Tysklandsresan samt Anne-Marie som tog bilden av den fotograferandes Margarethe.


Moin Moin


Kennethhttp://www.kennethsvardag.blogspot.com/

Skicka Dina bilder till: keam@bredband.net

Missa inte fortsättningen på denna blogg här finns en rad fantastiska foton.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar