måndag 6 juli 2009

Ännu fler foton nr 7
Pers Foton


Kenneths Fotoblogg
välkomnar Per.
Per Brefelt har tillbringat större delen av sitt liv på de sju haven. Sedan ett antal år tillbaka så kör Per idag bussar runt i hela Europa för Tjörnarpsbuss.
Per har tidigare varit en hängiven fotograf men intresset svalnade efterhand. Möjligen så smittade mitt fotointresse av sig och plötsligt så stod Per där med en fin Canon Digital systemkamera.

Per är en entusiastisk seglare och nyligen återvände han från en segling som han och sin fru Marie tillsammans med fyra vänner genomfört i Adriatiska havet.

Per berättade om ett antal fantastiska bilder på bl.a delfiner som vid flera tillfällen vistades runt segelbåten.

Var så goda här kommer några av dessa.Foton från en flyguppvisning

För ett antal dagar sedan så var det biltävlingar på Ring Knutstorp. Per var där och fick utöver häftiga biltävlingar uppleva en fantastisk flyguppvisning av en Spittfire.

Givetvis så fanns kameran till hands och här kommer resultatet.Jag vill tacka Per för dessa fantastiska foton. Det lovar gott inför framtiden.

Du som har en bra bild i datorn skicka gärna hit den så även andra kan ta del av denna. Du behöver absolut inte skicka en hel serie bilder utan jag och mina besökare av bloggen uppskattar a l l a fina foton.

keam@bredband.net

Vännen Kenneth

Se även:

www.kennethsvardag.blogspot.com

http://www.kestravel.se/

www.youtube.com/malmoearenaInga kommentarer:

Skicka en kommentar