fredag 29 januari 2010

Ännu fler foton nr 19
Ensios höst. Vännen Ensio har skickat en hel rad trevliga foton som jag har nöjet att visa i min fotoblogg. Ensio och Birgitta upplevde några fina dagar i Dublin.På Irland så står Pubarna som spön i backen så ett och annat besök är ett måste. Om inte annat så i studiesyfte!

Disken med whiskeyflaskorna är imponerande, åtminstone för den som just nu bara har några halvtomma på lager.
Jameson reklamen ovan påminner mig om det är just en av de whiskeysorter som jag kan skryta med att ha i min läckra Jordglobsbar.Irish Coffe är en annan höjdare man inte får missa när man är här.
Tyvärr så har undertecknad aldrig varit på Irland men jag måste medge att det känns lockande att få komma hit.

Nyårshelg i Thailand.Att fira nyårsafton i annat land(världsdel) är både en spännande och annorlunda upplevelse.

Ensio lät medela att han firade i n t e nyår i Thailand som jag tidigare felaktigt uppgav i denna blogg.


Denna helg firades i Sumpan d.v.s. Sundbyberg, inte dåligt det heller. Själv tänker jag på på när vi förra nyårshelgen firade nyårsafton ombord på MS Costa Concordia i Medelhavet, en upplevelse utöver det vanliga.
Jag minns också med välbehag hur jag och Anne-Marie upplevde tre nyår ombord på SAS Boeing 747 på väg från Tokyo till Köpenhamn. Ombord fanns endast ett tretiotal passagerare. Först var det dags att fira det Japanska nyåret, ett antal timmar senare så var det Scandinavien som gällde och en timme senare GMT tid. Gissa om vi blev väl omhändertagna på denna unika flygning.När man tänker på nu när snön vräker ner som börjar man verkligen att längta bort till varmare platser.

Snacka om vinter!
Då skulle Ni uppleva Österlen 1978. Ensio var där med sin kamera och tog nedanstående bilder som han i dagarna scannade in så att jag kunde ha med dessa i min fotoblogg.

En kommentar till ovanstående foton är att fortsätter snöandet i vårt landskap på samma sätt som under hela januari så kan Du snart kommar hit och ta nya bilder!

Tack Ensio, som vanligt inte bara fina, utan även intressanta foton. Beklagar än en gång missuppfattningen betr. Ensios nyårshälsning från Thailand...förlåt Sumpan. Det är priset man får betala med att stiga upp kl fyra på natten/morgonen? och jobba på bloggen.
Jag längtar till sommaren när Ensio äntligen kommer upp i en luftballong. Ensio försökte med detta flera gånger under förra året men hade otur för väderföhållanden var för dåliga för uppstigning. Här ser jag fram emot nya häftiga foton.
Bästa Hälsningar

Kenneth


foton: Ensio (och Birgitta)

http://www.kennethsvardag.blogspot.com/
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar