fredag 20 augusti 2010

Ännu fler foton nr 23


För större bilder klicka på dem
Ännu mer från Ensio...
Det är bra att ha foton på lager. Dessa fina bilder fick jag för ett antal månader sedan från Ensio som är flitigheten själv när det gäller att fotografera och skicka över läckra foton.
Fotona är tagna på Malta under en kortsemester i våras.


Dessa vackra fiskebåtar är i bjärt kontrast med vad man är van att se på våra breddgrader.Även denna sightseeingbåt eller vad det nu är pryder den gamla och fina hamnen i Valetta.Men också gamla vrak kan man se i hamnarna på dessa breddgrader. Vad jag minns från vår kryssning till bl.a. Egypten så fanns det gott om vrak i Alexandrias hamn.

Men också kryssningsfartyg av de mer ovanliga slaget seglar runt i medelhavet. Detta segelfartyg har segel som ingen besättningsman behöver bekymra sig om utöver den son trycker på knapparna eller vad man nu trycker på...
MSC Splendida som vi själv upplevde på en Medelhavskryssning i Nov 2009 är ett av de verkligt stora kryssningsfartygen med sina 330 meter från för till akter.Även vi besökte Malta (Valetta) men det regnade tyvärr halva dagen så vårt besök i staden handlade bara om ett ytligt sådant. Dock kunde vi notera de låga priserna en Öl av lokal sort kostade inte mer än 1€. Ölet smakade dessutom mycket bra.
Ni kan läsa om vår medelhavskryssning med MSC Splendida: www.kennethsvardag.blogspot.com Gå in i arkivet och klicka på nov - dec -jan
Vad var det alla fotograferade???
Ensio skickade inte med någon text men jag tror att alla ändå kan räkna ut detta. Det är bara att kolla in nästa bild så får Ni förklaringen.


Slutligen, tack Ensio. Kul att få hänga med på Dina och Birgittas äventyr.

Vacker bild från hemfärden, Ölands Norra udde.


Birgitta tog fotot av Ensio
Bra www adresser:
www.kennethsvardag.blogspot.com
www.youtube.com/malmoearena (gå in på favoriter för där hittar Ni massor med festliga videoklipp)

Bästa Hälsningar
Kenneth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar