söndag 19 december 2010

Ännu fler foton dec 2010
En Julmarknadsresa från start till mål...

foton: Lennart Larsson

Så var det dags för en ny Julmarknadsresa arrangerad av Bertil Book. Lennart Larson och hustrun Agneta var givetvis med som vanligt.
Själv har jag bloggat om denna resa och här kommer Lennarts fina foton.

Som vanligt när Bertil arrangerar en Julmarknadsresa så startar vi nästan mitt i natten eller rättare sagt klockan sex på morgonen från Tjörnarpsbuss terminal i Oxie.Full buss som vanligt. Sömniga resenärer som piggades upp med varsin miniatyrflaska Jägermeister så fort vi passerat bron.


Trivseln i bussen var det inte att ta fel på även om undertecknad fortfarande är sömndrucken.

Rostock Julmarknad


Fördelen med att starta tidigt är att man hinner med inköp lunch och incheckning utan stress och trängsel. Vi åkte med färjan från Gedser klockan 9 och slapp därmed från de flesta bussarna från Sverige = mindre trängsel på färjan och i (godis-)butiken d.v.s. Calles Gränsshop.


Vår researrangör Bertil Book njöt i fulla drag av buffén tillsammans med resenärerna på Radisson Blu hotellet.Liksom vi andra.

Runt hörnet den senaste Gallerian Kröpenliner Tor.


En tysk klassiker, ApfelstrudelResans enda trista inslag, besök i Bordershopen som var överfylld med diverse Tysklandsbesökare. Ingen större hit eftersom vi gjorde de stora inköpet hos
Calles i Rostock.

En och en halvtimme kvar och sedan Malmö igen.
Klockan 17.15 åter Tjörnarpsbuss, alla nöjda och allt fungerade perfekt som alltid när Bertil Book arrangerar en Julmarknadsresa.

Till slut ett tack till Lennart och Agneta för trevligt sällskap på dessa resor. Och inte minst Tack Lennart för fotona.


Kenneth

Ps: Peka på bilderna så förstoras dessa.

Se även min vardagsblogg:

www.kennethsvardag.blogspot.com

Lennart och AgnetaInga kommentarer:

Skicka en kommentar